Reviews

Melvin Broersma

Behaav
5/5
We hebben het plezier gehad met Diamond Productions te werken voor een eerste reeks aan videos voor ons bedrijf. De mannen van Diamond Productions hebben de afspraken en verwachtingen meer dan overtroffen. Wij gaan zeker vaker met ze werken!

Jeroen Schaftenaar

BrandFactory’12
5/5
Jordy en zijn team hebben een ongelofelijk enthousiasme om een project tot een goed einde te brengen en leveren kwaliteit boven verwachting. We zullen in de toekomst zeker vaker samen gaan werken!

Linda Gertner

KWA Bedrijfsadviseurs
5/5
Hele prettige samenwerking voor diverse projecten, zowel groot als klein. Diamond Productions besteden persoonlijk aandacht aan de voorbereidingen, de uitvoering en de afronding na oplevering. Creatief, flexibel en vertrouwd.

Helene de Graaff

RTL Nederland
5/5
Diamond Productions ken ik inmiddels al behoorlijk wat jaar. Het is heel prettig om met ze samen te werken. Ze zijn creatief, innovatief en blijven onder alle omstandigheden rustig. Dankzij hun flexibiliteit kan ik ze altijd bellen als we hulp nodig hebben.

Daniël de Jong

MP Motorsport
5/5
Wij werken regelmatig met Diamond Productions voor allerlei online campagnes in de autosport. Het zijn enthousiaste en gepassioneerde jongens en makkelijk in samenwerking. Ze zijn open-minded en helpen creatief mee als je hun daar de ruimte voor geeft. Zeker een aanrader dus!

Maarten van Wesenbeeck

KNAF
5/5
Als KNAF werken wij al sinds de start van Diamond Productions samen. Een jong en ambitieus bedrijf wat vakwerk levert en met je meedenkt. We hebben zowel kleine als grote projecten aan Diamond Productions uitbesteed en allen zijn naar tevredenheid opgeleverd.

Marco Brienissen

Base Lifestyle
5/5
Vanuit Base Lifestyle werken wij met vaste kernwaarden. Deze kernwaarden weet Diamond Productions altijd perfect te vertalen naar onze video’s, waar we veel complimenten over krijgen.

Michael Vinke

Lofty Manner
5/5
Diamond Productions is een bedrijf dat ECHT meedenkt met de klant. Ze staan open voor nieuwe ideeën en zorgen ervoor dat het eindresultaat overeenkomt met het beoogde doel. Een hele fijne partner om mee samen te werken waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.